Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Pylon Entry από την Stirixis στην Απολυμαντική Πετρελαϊκή

Την Stirixis και το PYLON Entry της Epsilon Net, επέλεξε η Απολυμαντική – Πετρελαϊκή επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό προκειμένου να διατηρήσει και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της.

Η Επιχείρηση “ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ-ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ” ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000 από τον κ. Χρήστο Ιωαν. Ασημακόπουλο, Πτυχιούχο Επόπτη Δημόσιας Υγείας – Υγιεινολόγο -Τεχνικό Ασφαλείας . Mε έντονα δυναμική παρουσία, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της μέσα από τα θετικά αποτελέσματα που έχει επιφέρει με την παροχή των υπηρεσιών της. Η Αποδοχή αυτή οφείλεται στον επαγγελματισμό, στο σεβασμό του χώρου και του περιβάλλοντος, στην ακρίβεια των ραντεβού, στη γνώση του αντικειμένου.

Πλέον μπορεί να οργανώνει, παρακολουθεί και αναλύει τις οικονομικές συναλλαγές – τιμολόγηση της εταιρείας με τους πελάτης/προμηθευτές της, και επιπλέον να βελτιώσει την σχέση της μαζί τους, προγραμματίζοντας τα ραντεβού , οποιαδήποτε σημαντικά γεγονότα,  και να οργανώσει της καμπάνιες για την προβολή της επιχείρησης.

Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες «All in One» των εφαρμογών PYLON, έχουν διακριθεί και βραβευθεί στην κατηγορία Gold από τα «Sales Excellence Awards», επι δύο συνεχόμενα έτη, διευρύνοντας συνεχώς του ορίζοντες νέων συνεργασιών.

Η Stirixis, πιστοποιημένος Gold συνεργάτης της εταιρείας Epsilon Net, με πάνω από δεκαετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, εξειδικεύεται στην εγκατάσταση Μηχανογραφικών Λύσεων σε κάθε Εμπορική Επιχείρηση.

Back To Top