Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Pylon Entry από την Stirixis στην Moto Kourouklis

Την Stirixis και το PYLON Entry της Epsilon Net, επέλεξε η Moto Kourouklis, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό προκειμένου να διατηρήσει και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της.

Η Moto Kourouklis,  είναι μια εταιρία με πολυετή παράδοση, μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο  της μοτοσυκλέτας. Η πελατοκεντρική της φιλοσοφία και η άρτια εξυπηρέτηση έχουν καταφέρει να εδραιώσουν την εταιρία στον χώρο της πώλησης μοτοσυκλετών αλλά και στην επισκευή – συντήρηση τους.

Αναζητώντας μια δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχημένη λύση, προκειμένου η επιχείρηση να έχει μια αποτελεσματική, παραγωγική και κυρίως ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση εμπιστεύτηκε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Ολοκληρωμένης πλατφόρμας PYLON Entry.

Πλέον μπορεί να οργανώνει, παρακολουθεί και αναλύει τις οικονομικές συναλλαγές – τιμολόγηση της εταιρείας με τους πελάτης/προμηθευτές της, και επιπλέον να βελτιώσει την σχέση της μαζί τους, προγραμματίζοντας τα service/ραντεβού , οποιαδήποτε σημαντικά γεγονότα,  και να οργανώσει της καμπάνιες για την προβολή της επιχείρησης.

Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες «All in One» των εφαρμογών PYLON, έχουν διακριθεί και βραβευθεί στην κατηγορία Gold από τα «Sales Excellence Awards», επι δύο συνεχόμενα έτη, διευρύνοντας συνεχώς του ορίζοντες νέων συνεργασιών.

Η Stirixis, πιστοποιημένος Gold συνεργάτης της εταιρείας Epsilon Net, με πάνω από 10αετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, εξειδικεύεται στην εγκατάσταση Μηχανογραφικών Λύσεων σε κάθε Εμπορική Επιχείρηση.

Back To Top