Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

Ολοκληρωμένες σειρές προγραμμάτων της EPSILONNET

Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η Stirixis αναλαμβάνει την προμήθεια, παραμετροποίηση , εγκατάσταση και υποστήριξη μεγάλης γκάμας εμπορικών  προγραμμάτων της εταιρίας EpsilonNet της οποίας είναι επίσημος συνεργάτης για τον Νομό Ηλείας.

Λογισμικό εμπορικής διαχείρισης PYLON

PYLON Entry

Το PYLON Entry προστίθεται στις εμπορικές εφαρμογές της Epsilon net, προκειμένου να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις – ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων της

Το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εξασφαλίζει την ευκολία στις καταχωρίσεις με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του χρόνου, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την βέλτιστη πληροφόρηση για την εικόνα της επιχείρησης με σκοπό τη λήψη ορθών αποφάσεων

Περιλαμβάνει σε ενιαίο περιβάλλον όλα τα κυκλώματα και υποσυστήματα που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

PYLON Sales Force Automation

Η Epsilon Net σας παρουσιάζει την εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας PYLON Sales Force Automation . Η εμπειρία και η εξειδίκευση της Epsilon Net διαμόρφωσε την εφαρμογή που προσφέρει λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης.

Λειτουργεί Online & Offline για να μην διακόπτεται η εργασία σας, δημιουργεί τις παραγγελίες σας στο 1’ ,σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε.

Το PYLON Sales Force Automation χρησιμοποιείται από εμπορικές εταιρίες με εξωτερικούς πωλητές. Ιδανικό για όλα τα είδη επιχειρήσεων που αναζητούν εύκολη και εύχρηστη παραγγελιοληψία.

PYLON Hospitality

Κάνε το ξενοδοχείο σου να ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες και την οργάνωσή του! Πώς; Τόσο γρήγορα, τόσο απλά!

Το PYLON Hospitality είναι μία εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

  • Καλύπτει με την ίδια ευκολία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης.
  • Εξασφαλίζει σωστή οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία σε (Μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Camping, Κρουαζιερόπλοια)

PYLON RESTAURANT

Δε θα ήταν πιο γρήγορο και εύκολο να είχες όλες τις λειτουργίες του εστιατορίου σου σε μία οθόνη; Με το PYLON RESTAURANT μπορείς!

Το PYLON Restaurant είναι μία εξειδικευμένη εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

  • Καλύπτει εστιατόρια, ταβέρνες, cafe bar, delivery, πολυχώρους διασκέδασης, night clubs, συνεδριακούς χώρους, αθλητικά κέντρα, κλπ.
  • Παρέχει εξελιγμένες δυνατότητες παραμετροποίησης ώστε να μπορείτε να απεικονίσετε και να διαχειριστείτε με ακρίβεια τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

PYLON RETAIL

Όλη η αγορά στα χέρια σου με ένα κλικ! Γνώρισε τη νέα touch εφαρμογή για τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις

Το PYLON Retail είναι μία εφαρµογή με τεχνολογία αφής (Touch) για την ευρύτερη αγορά της λιανικής.

  • Καλύπτει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις
  • Είναι εύκολη και γρήγορη στην εκµάθηση
  • Παρέχει ταχύτητα και αξιοπιστία στην εξυπηρέτηση των πελατών σας.

PYLON COMMERCIAL

Διαχειρίζεστε μεγάλο όγκο δεδομένων και η πληροφορία αργεί να εμφανιστεί; Το ταχύτατο και ειδικά μελετημένο PYLON Commercial είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Το PYLON Commercial είναι  μία εφαρμογή μηχανογράφησης νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών επιχειρήσεων.

  • Προσαρμόζεται πάντα στις τρέχουσες ανάγκες και το μέγεθος της επιχείρησης.
  • Διαχειρίζεται σε ενιαίο περιβάλλον όλα τα κυκλώματα και υποσυστήματα που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση
  • Θέτει νέα στάνταρ στο τρόπο που τα εμπορικά συστήματα θα λειτουργούν στο μέλλον

PYLON SERVICES

Το PYLON Services είναι μία εμπορική εφαρμογή με εξειδίκευση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

  • Παρέχει παρακολούθηση κυκλώματος πελατών, πωλήσεων και παραγγελιοληψίας.
  • Καλύπτει επίσης βασικό επίπεδο λειτουργιών CRM με διαχείριση στοιχείων επαφής, εορτολόγιο, κλπ.

PYLON CRM

Το PYLON CRM είναι ένα σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. H Epsilon Net ενδυναμώνει τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίζει το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο.

  • Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας παρέχει ολοκληρωμένη και έξυπνη πληροφόρηση που θα αναβαθμίσει το προφίλ της επιχείρησής σας.
  • Αποκτήστε την οργάνωση και την ετοιμότητα που μέχρι σήμερα μόνο μεγάλες εταιρείες με πολυάριθμο προσωπικό μπορούσαν να επιδείξουν

PYLON BUSINESS ACCOUNTING

Το PYLON Business Accounting είναι μία λογιστική εφαρμογή νέας γενιάς που εισάγει καινοτόμες λειτουργίες και ιδέες μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε τεχνολογία αιχμής.

  • Πλήρως εναρμονισμένη εφαρμογή με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)
  • Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών τήρησης και παρακολούθησης απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων, όπως και Αναλυτικής Λογιστικής.
  • Μοναδικό προϊόν εξέλιξης στην αγορά μέσα από πολυετή εμπειρία και μελέτη των αναγκών της που μόνο η Epsilon Net μπορεί να προσφέρει.
Back To Top