Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – PYLON Restaurant από την Stirixis στην «Ακροβάτης»

Η επιχείρηση «Ακροβάτης» εμπιστεύτηκε την Stirixis για την πλήρη μηχανοργάνωσή τόσο σε Hardware. όσο και σε software με την εγκατάσταση  Pylon Restaurant της Epsilon Net.

Δεν υπάρχει πιο γνωστός χώρος στην πόλη του Πύργου από το «Rex» και πλέον «Ακροβάτης», στην κεντρική πλατεία της πόλης το οποίο ξεκίνησε την  λειτουργία του ως ένας συνδυασμός café και εστιατορίου με δυνατότητα πραγματοποίησης και συναυλιών. Ένας νέος χώρος που ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έχει αρχίσει και γίνεται αγαπημένο στέκι, στην πόλη του Πύργου

Για τη μέγιστη ταχύτητα στην παραγγελιοληψία και την ταυτόχρονη παρακολούθηση της αποθήκης και της συνολικής εικόνας της επιχείρησης, έγινε η εγκατάσταση server– κεραιών και ο έλεγχος δικτύου και υποδομών από την Stirixis. Για την διευκόλυνση στις καταχωρήσεις  πραγματοποιήθηκε τόσο η παραμετροποίηση των PDA και της κεντρικής οθόνης με δημιουργία προφίλ ανά χρήστη/σερβιτόρο όσο και η παραμετροποίηση ομάδων ειδών και εκτυπωτών για εκτύπωση κάθε ομάδας σε συγκεκριμένο σημείο της κουζίνας ή του bar. Στην συνέχεια, η Stirixis επιμελήθηκε την εκπαίδευση των σερβιτόρων στη διαχείριση των PDA αλλά και την εκπαίδευση του κεντρικού χειριστή της εφαρμογής.  Τέλος η «Ακροβάτης» θα νιώθει την σιγουριά της υποστήριξης 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Με την εφαρμογή PYLON Restaurant δίνεται η συνολική εικόνα με αναφορές των πωλήσεων ανά μέρα και ανά τρόπο πληρωμής με συγκεκριμένα εκτυπωτικά και το σωστό απόθεμα για τα είδη της αποθήκης  ανά κωδικό. Δίνεται, επίσης, report αποθήκης με καταχώρηση ελάχιστου υπολοίπου ανά είδος σε επίπεδο προειδοποίησης.

Η Stirixis, πιστοποιημένος Gold συνεργάτης της εταιρείας Epsilon Net, με πάνω από 10αετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, εξειδικεύεται στην εγκατάσταση Μηχανογραφικών Λύσεων σε κάθε Εμπορική Επιχείρηση.

Back To Top