Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – PHILOXENIA από την Stirixis στο Serifos Beach Hotel

Το Serifos Beach Hotel, βρίσκεται στο Λιβάδι Σερίφου, δίπλα στη θάλασσα. H τοποθεσία στο Λιβάδι Σερίφου έχει σαν χαρακτηριστικό να προσφέρει στον επισκέπτη την ηρεμία, ενώ είναι ταυτόχρονα κοντά στα καταστήματα και τη νυχτερινή ζωή του νησιού.

Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών, το Serifos Beach hotel δίνει προτεραιότητα στην άνεση και την καθαριότητα, που σε συνδυασμό με την κυκλαδίτικη φιλοξενία και τις υπηρεσίες μας εγγυάται μια αξέχαστη διαμονή στο ξενοδοχείο.

Το Serifos Beach Hotel επέλεξε το Epsilon Smart Philoxenia και την Stirixis για την αναβάθμιση των πληροφοριακών του συστημάτων. Με το Epsilon Smart Philoxenia το ξενοδοχείο απέκτησε Online Ηλετκρονική τιμολόγηση και απευθείας σύνδεση με το myDATA και τον τον λογιστή! Επιπλέον μπορεί να οργανώσει γρήγορα και αξιόπιστα τις εργασίες του ξενοδοχείου, τις κρατήσεις και το πλάνο δωματιών στο Cloud.

Η Stirixis, πιστοποιημένος Gold συνεργάτης της εταιρείας Epsilon Net, και έχει διακριθεί με Bronze βραβείο για τις «Εξειδικευμένες ψηφιακές τεχνολογίες και υπηρεσίες που προσφέρει προς την οικονομική διοίκηση» στα Accounting Awards. με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στην εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, εξειδικεύεται στην εγκατάσταση Μηχανογραφικών Λύσεων , απευθυνόμενη σε κάθε τύπο Επιχείρησης.

Back To Top