Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – PYLON Commercial από την Stirixis στην Εφημερίδα Πατρίς

Την Stirixis και το PYLON Commercial της Epsilon Net, επέλεξε η Εφημερίδα Πατρίς , στα πλαίσια αναβάθμισης και επέκτασης της μηχανογράφησής της, σε πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα συστήματα.

Η Εφημερίδα Πατρίς , είναι καθημερινή εφημερίδα του Πύργου Ηλείας και αποτελεί την δεύτερη αρχαιότερη καθημερινή εφημερίδα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1902 από τον δημοσιογράφο Λεωνίδα Βαρουξή, τον οποίο διαδέχθηκε το 1953 ο Ελευθέριος Κ. Βαρουξής, ενώ από το 1994 στο έως και σήμερα στο «τιμόνι» της εφημερίδας είναι ο Λεωνίδας Ελ. Βαρουξής. Η εγκυρότητα και η αντικειμενική ενημέρωση που παρέχει στο αναγνωστικό της κοινό την έχουν αναδείξει ως πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τις άλλες εφημερίδες, στο Ν. Ηλείας, με ημερήσια κυκλοφορία 5.500 φύλλα.  Το 2014 όταν η εφημερίδα «Πατρίς» αναδείχθηκε η πρώτη περιφερειακή εφημερίδα σε αναγνωσιμότητα σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα της εταιρείας FOCUS BARI.

Αναζητώντας μια δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχημένη λύση, προκειμένου η επιχείρηση να έχει μια αποτελεσματική, παραγωγική και κυρίως ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση με μία μόνο εφαρμογή εμπιστεύτηκε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Ολοκληρωμένης πλατφόρμας PYLON Commercial σε επίπεδο advanced . 

Πλέον, θα μπορεί να διαχειρίζεται όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές πληροφορίες διαχείρισης σε μία ενοποιημένη βάση. Όλες οι εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης, οι ανθρώπινοι πόροι και η διαχείριση πελατειακών σχέσεων θα εφαρμοστούν για να καλύπτονται πλήρως όλες οι ανάγκες της  Εφημερίδα Πατρίς , σε πραγματικό χρόνο και να διασφαλίζονται ταυτόχρονα τα αναμενόμενα αποτελέσματα της επιχείρησης. Τέλος έγινε η παραμετροποίηση και εγκατάσταση της “γέφυρας” ενημέρωσης με τον εξωτερικό λογιστή.

Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες «All in One» των εφαρμογών PYLON, έχουν διακριθεί και βραβευθεί στην κατηγορία Gold από τα «Sales Excellence Awards», επι δύο συνεχόμενα έτη, διευρύνοντας συνεχώς του ορίζοντες νέων συνεργασιών.

Η Stirixis, πιστοποιημένος Gold συνεργάτης της εταιρείας Epsilon Net, με πάνω από 10αετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, εξειδικεύεται στην εγκατάσταση Μηχανογραφικών Λύσεων σε κάθε Εμπορική Επιχείρηση.

Back To Top