Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – PYLON HOSPITALITY από την Stirixis στο Ξενοδοχείο Althea apartments

Την Stirixis και το PYLON Hospitality της Epsilon Net, επέλεξε το Ξενοδοχείο Althea apartments, στα πλαίσια αναβάθμισης και επέκτασης της μηχανογράφησής του, σε πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα συστήματα.

Το Althea apartments με 8 studios (χωρητικότητας 1-3 ατόμων) και 8 μεζονέτες (χωρητικότητα 4-5 άτομα) πλήρως εξοπλισμένα άνετα διαμερίσματα, είναι σήμα-κατατεθέν  για το Κατάκολο Ηλείας και το Ξενοδοχείο-συνώνυμο της απόλυτης άνεσης και της ξεχωριστής εμπειρίας στη φιλοξενία. Αναζητώντας μια δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχημένη λύση, προκειμένου η επιχείρηση να έχει μια αποτελεσματική, παραγωγική και κυρίως ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση με μια μόνο εφαρμογή, εμπιστεύτηκε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Ολοκληρωμένης πλατφόρμας PYLON Hospitality. Τέσσερα (4) διαφορετικά τμήματα  από τη Reception μέχρι το λογιστήριο και το F&B, ενοποιήθηκαν δυναμικά κάτω από την εμπορική εφαρμογή PYLON Hospitality, που αναπτύχθηκε από την Epsilon Net και υλοποιήθηκε από την Stirixis, με σκοπό να καλύψει τις σύγχρονες και απαιτητικές ανάγκες του Ξενοδοχείου.

Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες «All in One» των εφαρμογών PYLON, έχουν διακριθεί και βραβευθεί στην κατηγορία Gold από τα «Sales Excellence Awards», επί δύο συνεχόμενα έτη, διευρύνοντας συνεχώς του ορίζοντες νέων συνεργασιών.

Η Stirixis, πιστοποιημένος Gold συνεργάτης της εταιρείας Epsilon Net, με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στην εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, εξειδικεύεται στην εγκατάσταση Μηχανογραφικών Λύσεων , απευθυνόμενη σε κάθε τύπο Επιχείρησης.

Back To Top