Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

Βασικός σκοπός

Βασικός σκοπός της Stirixis είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να ευδοκιμούν, κάθε μέρα. Είναι γιατί ουσιαστικά υπάρχουμε σαν επιχείρηση, και ισχύει τόσο για τους πελάτες μας, όσο και για το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Βασικές αξίες

Βασική αξία της Stirixis είναι το πώς θα ορίσουμε τον τρόπο που θα συνεργαστούμε προκειμένου να εξυπηρετήσουμε  αυτό τον σκοπό. Μαζί θεσπίζουμε ένα σύνολο προτύπων που ενσαρκώνεται μέσα από την δουλειά μας, τις σχέσεις μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας  που το διέπει ο επαγγελματισμός. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αυθεντικοί και δίκαιοι στις αποφάσεις μας, ώστε να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και να διατηρήσουμε ένα ανοιχτό – ευέλικτο και μακροχρόνιο περιβάλλον συνεργασίας.

Κάθε μέρα με κάθε τρόπο παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και ακεραιότητας. Οι σχέσεις με τους πελάτες μας δεν βασίζονται μόνο στην τεχνική αρτιότητα, την αναλυτική και εξειδικευμένη γνώση μας , αλλά στον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την διαφάνεια.

Κυνηγάμε τις αλλαγές

Σε ένα σύνθετο και δυναμικό περιβάλλον, οι πελάτες μας αναμένουν από τους συμβούλους τους να είναι προνοητικοί και διορατικοί για την επιχείρησή τους. Στην Stirixis μας αρέσει και πάντα εκπαιδευόμαστε και αναπτυσσόμαστε ως άτομα και επαγγελματίες.

Ενδυνάμωση μέσω της γνώσης

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών απαιτεί βάθος της γνώσης. Σημαίνει επίσης ότι μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας με τους πελάτες μας συμβουλεύοντας τους και δίνοντας τους την πληροφορία προς την σωστή επιχειρηματική επιλογή.

Επιλέγουμε αξιοπιστία

Στην Stirixis αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη για το έργο μας. Κρατάμε τις υποσχέσεις και τις υποχρεώσεις προς κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση και το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Back To Top