skip to Main Content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]
 1. ΟΡΟΙ

H εταιρία ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε.  που εδρεύει στον Πύργο Ηλείας, διεύθυνση Ζαΐμη και Μαγνησίας 19 ζ τηλέφωνο 2621034449. τ.κ. 27131 , email [email protected] ΑΦΜ 999765469 όπως νομίμως εκπροσωπείται διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα παροχής λογιστικών υπηρεσιών και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε.  που βρίσκεται στην διεύθυνση www.stirixisnet.gr/

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας  www.stirixisnet.gr  διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stirixisnet.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (επισκέπτης ή/και χρήστης ή πελάτης αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

 1. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.stirixisnet.gr τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους, δεδομένης και τις περιοδικής ισχύος των προϊόντων μας, όπως αυτά θα καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και υπουργικές αποφάσεις, που καθορίζουν τον χρόνο έναρξης και λήξης υποβολής τους (υποβολή δηλώσεων σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο κοκ). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Τέλος, η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. ουδεμία αστική ή/και ποινική ευθύνη έχει στην περίπτωση που ο χρήστης- φορολογούμενος αποκρύψει από υπαιτιότητα του ή μη (δόλο ή αμέλεια) στοιχεία απαραίτητα για την υποβολή οποιασδήποτε δήλωσης του, τα οποία η εταιρία μας, δεν δύναται να γνωρίζει ή να λάβει γνώση, παρά μόνον κατόπιν ενημέρωσης του ίδιου του χρήστη- καταναλωτή – φορολογούμενου.

 

 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.stirixisnet.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Ενδεικτικά η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

α) Αναγνώριση Πελάτη – Δημιουργία προσωπικού Προφίλ

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

 

β) Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν παραλείψετε να αποσυνδεθείτε κατά την έξοδο σας από το προφίλ σας, τότε θα γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από αυτό, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργειά σας.

γ) Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

δ) Κρυπτογράφηση

Το σύστημα της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της  εταιρίας μας σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 256-bit.

ε) Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. είναι εμπιστευτικές και η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

-Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

-Στην περίπτωση που η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

-Με την επιφύλαξη των διατάξεων του κεφαλαίου 6 του παρόντος, που αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.stirixisnet.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.stirixisnet.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου και προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. πατήστε εδώ.

 

 1. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλες τις λογιστικές υπηρεσίες μας – προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα ανάλογα με την περίοδο του εκάστοτε φορολογικού έτους, που εισέρχεστε.

Για το λόγο αυτό, ενδεχομένως να βρίσκεται προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (μέχρι τη λήξη της εκάστοτε προθεσμίας) και άλλα τα οποία είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Έτσι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, καθώς προϊόντα (δηλώσεις) που φαίνονται διαθέσιμα, ενδέχεται, άμεσα, να εμφανίζονται ως μη διαθέσιμα, λόγω λήξεως της προθεσμίας, για την υποβολή τους.

Η εκάστοτε προθεσμία έναρξης και λήξης υποβολής δηλώσεων και λοιπών αιτημάτων, τα οποία οι χρήστες αγοράζουν ως «προϊόντα» από την ιστοσελίδα μας, καθορίζεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και τις υπουργικές αποφάσεις του αρμόδιου Υπουργείου και για την οποία η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για το λόγο αυτό, η εταιρία μας φροντίζει να ενημερώνει διαρκώς την ιστοσελίδα μας και είτε να ανακοινώνει τις ημέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εκάστου προϊόντος, είτε την έγκαιρη απόσυρση των προϊόντων (εμφαινόμενων ως μη διαθέσιμων), λίγες ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, ώστε να διατίθεται στους συνεργάτες μας, ο απαραίτητος χρόνος επεξεργασίας και ολοκλήρωσης των παραγγελιών.

Τα προϊόντα μας αποσύρονται προσωρινά και θα είναι διαθέσιμα εκ νέου, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή υποβολής τους μέσω της ΑΑΔΕ και η έναρξη της προθεσμίας υποβολής τους.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail λήψης της παραγγελίας σας, το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας, και το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της μεταξύ μας σύμβασης. Κατ’ εξαίρεση και στην περίπτωση που δηλώσετε στην παραγγελία σας, την επιθυμία καταβολής χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό (και δεν ολοκληρώστε αυτήν καταβάλλοντας την ίδια στιγμή το τίμημα μέσω κάρτας) τότε θα σας σταλεί νέο e-mail το οποίο θα σας ενημερώνει ότι, εκκρεμεί η πληρωμή του/των προϊόντων σας, για τη συνέχιση επεξεργασίας της παραγγελίας σας, από την εταιρία μας.

Μόλις ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί νέο e-mail. Κατά το στάδιο αυτό, η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της και ξεκινά τη συλλογή των στοιχείων σας, που απαιτούνται για την υποβολή της δήλωσης σας.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail ή/και sms. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας και πριν την ολοκλήρωση της από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε., θα λάβετε τηλεφωνική κλήση επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, ελέγχου των στοιχείων σας και μόλις η παραγγελία σας – δήλωση υποβληθεί θα σας αποσταλεί και τρίτο επιβεβαιωτικό e-mail, το οποίο θα σας ενημερώνει για την υποβληθείσα δήλωση σας και την ολοκλήρωση των ενεργειών μας.

Η τηλεφωνική επιβεβαίωση των στοιχείων σας και η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, πριν την υποβολή της, αποτελεί απαραίτητο στάδιο για την ολοκλήρωση των ενεργειών μας, χωρίς την οποία αδυνατούμε να ολοκληρώσουμε τη δήλωση σας, η οποία θα παραμένει σε εκκρεμότητα.

Για το λόγο αυτό, κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε πέραν του αυτοματοποιημένου e-mail επεξεργασίας της δήλωσης σας, και τηλεφωνική κλήση από την εταιρία μας και σε περίπτωση που αυτό είναι αδύνατον θα σας αποσταλεί e-mail ή sms, που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας βρίσκεται σε εκκρεμότητα μέχρι την επικοινωνία σας με την εταιρία μας.

Δεδομένης και της περιορισμένης χρονικής ισχύος διάθεσης των προϊόντων μας και των συγκεκριμένων προθεσμιών υποβολής των δηλώσεων σας,  στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ και στην περίπτωση που η επικοινωνία της εταιρίας μας μαζί σας, καταστεί αδύνατη, με τους τρόπους επικοινωνίας που έχετε επιλέξει, τότε θα σας αποσταλεί e-mail ακύρωσης της παραγγελίας σας, λόγω αδύνατης επικοινωνίας μαζί σας για την επιβεβαίωσή της.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται το ταχύτερο δυνατό και πάντως εντός της εκάστοτε ισχύουσας προθεσμίας, εφόσον έχουν προηγηθεί τα στάδια που προαναφέρθηκαν και έχετε επιβεβαιώσει τηλεφωνικά τη δήλωση σας, πριν την υποβολή της.

 

 1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στις κάτωθι περιπτώσεις :

α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».

β) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και σας έχει αποσταλεί το πρώτο αυτοματοποιημένο e-mail καταχώρισης και λήψης της παραγγελίας σας έχετε δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι και την αποστολή του ακόλουθου αυτοματοποιημένου e-mail επεξεργασίας της παραγγελίας σας από την εταιρία μας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία και να σας καταβάλλουμε το τίμημα, θα πρέπει να μας κοινοποιήσετε ΑΜΕΣΑ γραπτώς το αίτημα σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας κάνοντας κλικ εδώ ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2621034449 .

Η προθεσμία ακύρωσης της παραγγελίας σας (υπαναχώρηση) εκκινεί από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης δηλαδή αμέσως μόλις λάβετε το πρώτο αυτοματοποιημένο e-mail καταχώρισης της παραγγελίας σας και λήγει τη στιγμή ακριβώς που θα λάβετε το αυτοματοποιημένο e-mail επεξεργασίας της δήλωσης σας.

Εντός προθεσμίας 10 ημερών υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει χρησιμοποιώντας τον τρόπο καταβολής τον οποίο εσείς είχατε επιλέξει για να μας καταβάλετε το τίμημα. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα πληρωμής προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος σε εσάς που δεν οφείλονται σε εμάς.

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας σας, αφότου σας αποσταλεί το αυτοματοποιημένο e-mail επεξεργασίας της δήλωσης σας, αφού στο στάδιο αυτό, αναλαμβάνοντας πλήρως της υποχρεώσεις που απορρέουν από τη μεταξύ μας σύμβαση, ήδη επεξεργαζόμαστε τη δήλωση σας η οποία ενδεχομένως και την ίδια ημέρα να υποβληθεί οριστικά.

 

 

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

β) Καταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

 

 

 

 

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο [email protected] , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

γ) Αγορά με δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις, (έως 4), άτοκα, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, εφόσον είναι Visa ή Mastercard. Το ελάχιστο επιτρεπόμενο ποσόν συναλλαγής για συμμετοχή στο πρόγραμμα των δόσεων ορίζεται στο ποσόν των 20,00 ευρώ.

 

 1. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTER)

α) Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά e-mail.

Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση

Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε., μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

Η ενημέρωση από την ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε., γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

β) Ωστόσο, στην περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στην εταιρία μας, χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

(Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)

 

 

 1. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών και την επίλυση τυχόν προβλημάτων που έχουν από τις συναλλαγές τους μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Συνήγορο του Καταναλωτή (www.synigoroskatanaloti.gr). Τα ανωτέρω δεν περιορίζουν σε τίποτα τα δικαιώματα που και εσείς και εμείς έχουμε να καταφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια.

Back To Top