Skip to content
26210 34449, 81191 | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00- 15.00 | [email protected]

Η  ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται από το 1986 στους τομείς παροχής λογιστικών, φορολογικών και εργατικών υπηρεσιών και από το 2004 στους τομείς της πληροφορικής.

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας εμπιστεύονται σήμερα πλήθος επαγγελματιών του ευρύτερου οικονομικού χώρου , όπως και ιδιώτες.

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας και ο πολυτιμότερος παράγοντας ανάπτυξης της εταιρίας μας είναι τόσο το ανθρώπινο δυναμικό μας όσο και η σχέση μας με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ( πελάτες).

Η φιλοσοφία της διοίκησης έχεις ως απαραίτητη προϋπόθεση την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες τις καθημερινότητας και να δίνουμε τις πλέον αξιόπιστες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης ξεχωριστά. Οι άνθρωποί μας συνδυάζοντας την εμπειρία με την διορατικότητα καλύπτουν πλήρως θέματα λογιστικής, φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας. Όλους εμάς στην Stirixis μας διακρίνει το πάθος το όραμα και οι αξίες που είναι πλήρως ταυτισμένες με αυτές της εταιρίας

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών ξεκινάει με ξεχωριστούς ανθρώπους. Στην Stirixis, πιστεύουμε ότι η επιχείρησή μας, στον πυρήνα της, δεν είναι για να έχει ως μοναδικό στόχο το κέρδος. Είναι για να βοηθάει τους ανθρώπους. Πρόκειται για την δημιουργία ενός καλύτερου “περιβάλλοντος”  για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις  και το ανθρώπινο δυναμικό  μας, μέσα και έξω από το γραφείο.

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον  σκοπό μας , το όραμά μας, τις αξίες  μας,  και πολλά άλλα.

Με λίγα λόγια, θα μάθετε ποιοι είμαστε, και τις αρχές που μας οδηγούν με σκοπό να είναι εξαιρετική η κάθε μέρα, με δημιουργικότητα,  θετική ενέργεια, αισιοδοξία και πάθος.

Back To Top